2024-2025 FAALİYET SEZONU HAKKINDA

2024-2025 FAALİYET SEZONU HAKKINDA

Federasyonumuzun 2024-2025 yılı faaliyet sezonu için yurtiçi ve yurtdışı faaliyetler öncesinde kulüp, sporcu ve antrenörlerimizin yeni sezon tescil,vize işlemlerini en kısa sürede tamamlamaları gerekmektedir.

Kulüplerimizi ve antrenörlerimiz vize işlemleri için aşağıda yazılı belgeleri hazırlayarak federasyonumuza göndereceklerdir. Sporcularımız ise lisans işlemlerini Sporcu Lisans, Tescil ve Transfer Talimatnamesine uygun olarak bağlı bulundukları Spor İl/İlçe Müdürlüklerine başvurarak yaptıracaklardır. Spor İl &İlçe Müdürlüklerince yapılan sporcu tescil ve vize işlemlerinin kulüp yetkilileri tarafından Kulüp Portalına aşağıda yazılı bilgiler doğrultusunda girilmesi gerekmektedir.

 

SPORCU LİSANS VE VİZE GİRİŞİ BİLGİLENDİRME

Federasyon KULÜP PORTALI “YENİ SPORCUmodülü üzerinden lisans veri girişlerini katılacakları müsabakalardan en az 1 hafta öncesine kadar yapmaları gerekmektedir. Sporcu vize işlemi yaptırılan sporcuların veri girişi ise KULUP PORTALI “SPORCU LİSTESİ” modülünden ilgili sporcunun kaydını açıp vize yılı güncellemesi yapılacaktır.

İlgililere duyurulur…

 

Kulüp Tescil & Vizesi İçin İstenilen Belgeler

Kulüp Vizesi için Dilekçe ve Ekleri için Tıklayınız…

Antrenör Vizesi İçin İstenilen Belgeler

Antrenör Vize Dilekçesi İçin Tıklayınız…

Antrenör Vize Ücret Dekontu



Haber Okunma Sayısı: 586